Un incendi crema el pati del darrere d'un edifici del carrer Sant Bartomeu de Manresa

Les flames han afectat uns 100 metres quadrats de matolls i herba seca i en cap moment han requerit l'evacuació del bloc de pisos

Bombers actuant sobre el pati cremat quan l'incendi ja era extingit
Bombers actuant sobre el pati cremat quan l'incendi ja era extingit | B. Marquilles
22 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:27h
Dues dotacions dels Bombers han extingit aquest diumenge al vespre un incendi que s'ha iniciat al pati del darrere d'un edifici del carrer Sant Bartomeu de Manresa i que ha cremat uns 100 metres quadrats de matolls i herba seca. Dues patrulles de la Policia Local han tallat el carrer de les Escodines des de la plaça Sant Ignasi per permetre que els bombers treballessin amb tranquil·litat. Tampoc han permès el pas de vianants pel carrer Sant Bartomeu mentre es duia a terme l'actuació.

L'incendi s'ha originat sobre 1/4 de 9 del vespre en un dels patis que hi ha entre el carrer Sant Bartomeu i la zona de la Cova de Sant Ignasi. Per accedir al solar, els bombers han hagut d'entrar-hi per un edifici del carrer Sant Bartomeu. Les flames, que han cremat matolls i herba seca, han estat extingides amb celeritat, tot i que els bombers han estat remullant la zona per evitar que reviscolessin en el que ha estat, fins ara, el dia més calorós de l'any.

L'incendi no s'ha acostat en cap moment al bloc de pisos, de manera que no ha requerit evacuació.
 

Els Bombers han accedit a l'incendi des d'un immoble del carrer Sant Bartomeu. Foto: Pere Fontanals