El Covisa Manresa cau amb el cap alt a Mataró i diu adeu a la temporada (4-2)

Els manresans van dominar moltes fases del partit però no van saber guanyar els campions del grup de Segona B

Els jugadors del Covisa Manresa, al vestidor, després d'haver caigut a Mataró
Els jugadors del Covisa Manresa, al vestidor, després d'haver caigut a Mataró | MFS
22 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:43h
No ha pogut ser. El Covisa Manresa ha quedat eliminat de la promoció d'ascens a la Segona Divisió de futbol sala a la primera eliminatòria, en el partit contra qui va ser el clar dominador del grup durant la lliga regular, el Futsal Mataró. Els del Maresme s'han imposat per 4-2 en un partit en què els manresans han caigut amb el cap ben alt.

El Covisa Manresa ha fet uns molts bons primers minuts de partit fins al punt de tenir dominat al campió de la Segona B. El partit era a cara o creu i s'ha complicat amb el primer gol local desprès que un refús curt ha caigut als peus de Pol Todrà que per l'escaire feia el primer gol. Aquest fet ha trastocat el joc manresà i en una acció de passada llarga que guanya l'esquena dels defensors visitants, ha arribat el segon dels de casa.

Els manresans també s'han vist perjudicats per l'actuació casolana dels col·legiats. No han vist una agressió a Asis, però sí la resposta del manresà a qui han expulsat amb targeta vermella directa. Això ha afectat els interessos dels de Pol Machado que estaven massa sobre-excitats sobre el parquet. Unes mans involuntàries de Santa han fet que Pipa fes el tercer de doble penal al tenir els manresans les cinc faltes acumulatives.

Només començar la segona part, Panocha ha ampliat el marcador amb el quart gol. El Covisa Manresa ha continuat donant senyals de vida i ho ha fet amb porter jugador, reduint diferències en dues ocasions pero sense aprofitar una superioritat numèrica per l'expulsió d'Alagi. Podria haver ocasionat el tercer per posar-se a un sol gol del rival a falta de quatre minuts per al final, però no s'ha aprofitat.

Finalment, els manresans no han posat la por al cos al Mataró i ha acabat el partit amb l'expulsió del porter Adil, que no ha tingut conseqüències.

El play off continuarà per als mataronins i el Covisa Manresa finalitza una temporada irregular que l'ha deixat en quarta posició a la lliga regular a les portes d'una millor classificació.

- Futsal Mataró CE: Isaac, Lupi, Alagi, Toldrà, Panocha; Jordi, LLibi, Jue, Pol Novo, Pipa , Juanito i Amar.

- Covisa Manresa: Adil, Eric Castillo, Josan, Manu, Ambros; Lavado, Santa Guille, Gerard, Terri, Ambros i Nabil.

- Àrbitres: Arnau Ayala i Ignasi Velasco.

- Gols: 1-0 Toldrà 7, 2-0 Alagi 12, 3-0 Pipa 17 dp, 4-0 Panocha 21, 4-1 Eric Castillo 33, 4-2 Gerard 34.