Quatre detinguts per cultivar 2.819 plantes de marihuana en una nau a Manresa

La nau tenia una complexa instal·lació, amb extractors, focus i transformadors, per afavorir el creixement de les plantes

Plantes de marihuana en una nau del polígon Pont Nou de Manresa
Plantes de marihuana en una nau del polígon Pont Nou de Manresa | Mossos
Redacció
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:29h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dijous quatre homes, d'entre 27 i 32 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A mitjans de març els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una nau industrial al polígon Pont Nou de Manresa.

Després de diverses indagacions, dijous es va fer una entrada i perquisició a la nau, i a l'interior van localitzar 2.819 plantes de marihuana en diferents estats de creixement.

També es van localitzar diversos objectes destinats al cultiu de marihuana i una complexa instal·lació, amb extractors, focus i transformadors, per afavorir el creixement de les plantes.

A l'interior de la nau els mossos van localitzar quatre persones que van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública.

Els detinguts passaran durant les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.