Alumnes de l'Institut d'Auro de Santpedor viatgen a Grècia en el marc del projecte Erasmus

En aquesta trobada van coincidir amb alumnes noruecs, polonesos i els grecs com a amfitrions

Els alumnes a l'amfiteatre Philippi
Els alumnes a l'amfiteatre Philippi | Institut d'Auro
Redacció
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:39h
Del 2 al 6 de maig a la ciutat grega de Kavala, alumnes de l'Institut d'Auro de Santpedor van celebrar la 3a trobada d'alumnes del projecte ErasmusSkilling Me Softly (SMS). En aquesta trobada van coincidir amb alumnes noruecs, polonesos i els grecs com a amfitrions.

Durant tota la setmana han posat en comú les activitats que havien preparat al llarg del trimestre a l'optativa Erasmus de 3r ESO relacionades amb la Soft Skills: la comunicació.

L'alumnat ha realitzat un petit ted talk sobre la comunicació; presentacions en format petxa kutxa sobre les vacances o característiques dels respectius països; debats sobre temes com la necessitat de llegir llibres, la violència com a solució dels conflictes, o què és millor si tenir un grup gran d'amics o un petit grup.

També han aprofitat per fer activitats més lúdiques i de descoberta com una gimcana pel casc antic de Kavala, les tardes amb famílies, la visita a la platja on van col·laborar en el Let's Clean Up Europe, la descoberta del jaciment arqueològic de Philippi (monument UNESCO) i del baptisteri de Lídia.
Arxivat a