El Covisa Manresa comença dissabte a Mataró el seu intent de pujar a Segona Divisió

Els manresans afronten el tercer "play off" d'ascens de la seva història

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la classificació per a la promoció d'ascens després de guanyar a Mataró
Els jugadors del Covisa Manresa celebren la classificació per a la promoció d'ascens després de guanyar a Mataró | MFS
Redacció
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:57h
El Covisa Manresa FS afrontarà aquest dissabte (16.00h) el tercer play-off d'ascens a Segona Divisió de la seva història contra el Futsal Mataró a la capital del Maresme a partit únic. Aquesta primera eliminatòria es composa d'un partit únic entre el primer i quart classificat de cadascun dels sis grups de Segona B amb el factor pista per al millor classificat.

En l'última jornada de lliga, el Covisa Manresa FS va guanyar, precisament, a la pista del Mataró, però el partit d'aquest dissabte no tindrà res a veure, ja que els del Maresme no es jugaven res a l'última jornada.

Després d'aquesta eliminatòria, els dotze equips que quedin en competició entraran en sorteig el dilluns 23 de maig. En la segona eliminatòria no podran jugar els campions entre ells ni tampoc entre equips del mateix grup. El partit d'anada serà el 28 de maig i el de tornada el 4 de juny.

La tercera i definitiva eliminatòria amb sis equips es jugarà el 11 i 18 de juny d'on han de sortir els tres equips que pujaran de categoria.

El Covisa Manresa ha disputat tres play off a Segona Divisió al llarg de la seva història. El primer va ser la temporada 2002-03 amb el format que el jugaven els dos primers de cada grup de Segona B. En aquella ocasió, l'Arqué Manresa va ser segon a la lliga per darrere del Canet i va haver de jugar-se l'ascens amb el desaparegut Jolis 200 de Badalona. Els manresans van consumar l'ascens de categoria i van viure tres anys a la divisió de plata que van ser gloriosos per a l'equip manresà. Més recentment, a la temporada 2017-18 amb el títol de lliga, només el campió podia accedir al play off. El Colo Colo Zaragoza va deixar fora del ascens als manresans.