Manresa ja té a punt la 4a Setmana de l'Emprenedoria per posar en valor i promoure l'emprenedoria

Tindrà lloc del 23 al 27 de maig i inclou una vintena d'activitats gratuïtes a diferents espais de la ciutat

Acte de la Setmana de l'Emprenedoria de 2020
Acte de la Setmana de l'Emprenedoria de 2020 | AjM
Redacció
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 19:00h
Reflexionar i gaudir de l'emprenedoria en diferents formats i espais de la ciutat per visibilitzar els diferents agents que conformen l'ecosistema emprenedor del Bages. Aquest és el principal objectiu de la 4a edició de la Setmana de l'Emprenedoria de Manresa i Comarca, que tindrà lloc del 23 al 27 de maig.

Després de dos anys de pandèmia –la 3a edició es va fer l'any 2020 en un format virtual- la Setmana d l'Emprenedoria torna a una potent programació que enguany hi posarà molt èmfasi en el món de la indústria creativa (artistes, artesans, arquitectes, dissenyadors, editors digitals..), destacant el treball dels valors, el prototipatge, el disseny i el dinamisme d'un dels sectors amb més futur de creixement i amb una gran capacitat d'atracció de talent jove.

L'edició s'obrirà un curs de com parlar en públic del popular actor Fermí Fernández i tancarà amb una jornada exclusiva a l'edifici de l'Anònima, sota el nom de Viure de crear. La programació –amb una vintena d'activitats- es completa amb taules rodones, xerrades motivacionals i inspiradores, relats i experiències emprenedores, premis empresarials, espais de trobada i de networking, formacions, presentació de llibres, entre altres propostes.

En aquesta quarta edició s'han volgut reforçar les activitats presencials, encara que també es faran algunes sessions en format online. Les activitats es duran a terme a les instal·lacions del CEDEM, al Palau Firal, però també en altres espais de la ciutat, com ara la Eurecat, Epsem, auditori Plana de l'Om, Ateneu Cooperatiu Catalunya Central, General Store & Cofee, Cal Segudet (Castellnou de Bages), edifici de l'Anònima.

El gruix de les activitats són promogudes des de l'Ajuntament de Manresa, però també s'hi han sumat entitats com EPSEM-UPC Manresa, Pimec, GEST!, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Servei d'Ocupació de la Catalunya Central (SOC), Serveis Territorials a la Catalunya Central d'Empresa i Treball, ACCIÓ, ...

Les activitats són gratuïtes, però cal fer una inscripció prèvia que es pot fer des del web del CEDEM.