El Kursaal programa una tercera funció de la comèdia «Una teràpia integral»

L'espectacle, protagonitzat per Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros, situa la trama a l'obrador d'un forn de pa

«Una teràpia integral» es representarà en tres funcions a Manresa
«Una teràpia integral» es representarà en tres funcions a Manresa | Promocional
Redacció
19 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:29h
La bona acollida de les dues funcions previstes de la comèdia Una teràpia integral, que ja fa setmanes que estan exhaurides, ha portat a programar una tercera funció de l'obra per al dissabte 21 de maig a les 5 de la tarda. Les entrades per aquesta nova sessió ja estan disponibles a la web del Kursaal i a les seves taquilles.

La comèdia situa l'acció en un obrador d'un forn de pa i és per això que per dinamitzar la venda d'aquesta nova sessió de l'espectacle al teatre Kursaal aquesta setmana hi haurà activa una campanya als forns de pa de Manresa. A cadascun dels 51 establiments que hi col·laboren, se'ls ha facilitat una llumineta que es posarà a disposició dels clients del forn perquè en puguin signar un número.

La comèdia, protagonitzada per Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Andrea Ros, posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d'una societat que presumeix d'haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres vides caòtiques.  

Un dels protagonistes de l'obra, escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet, és Toni Roca, que fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s'hi. Els alumnes que s'hi inscriuen volen aprendre a fer pa, però el mètode parteix d'una simple i estranya premissa: "Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix". Així de simple.


Les entrades tenen un preu de 26 euros, 24 amb el Carnet Galliner i per als majors de 65 anys i de 6 euros per als menors de 30 anys. Es poden comprar a les taquilles del Kursaal de dimarts d dissabte d'11 h a 13 h i de 18 h a 20 h i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries i l'ús de mascareta durant tota la funció.