Les Nits Musicals de Vic - Remei arrencaran divendres després de dos anys d'aturada

Durant cinc divendres i un dissabte, en total sis concerts, a partir del 20 de maig fins al 18 de juny

David Martell actuarà a les Nits Musicals de Vic-Remei
David Martell actuarà a les Nits Musicals de Vic-Remei | Promocional
Redacció
19 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:21h
Després de dos anys de parèntesis per les mesures contra la Covid, enguany tornaran a fer-se les Nits Musicals del barri Vic-Remei, durant cinc divendres i un dissabte, en total sis concerts, a partir del 20 de maig fins al 18 de juny.

Enguany se celebrarà la 25a edició, que hauria tocat el 2020. La junta de l'Associació de Veïns del barri Vic-Remei ha programat cinc actuacions rellevants que es faran al pati interior de l'associació de veïns a 2/4 de 10 del vespre. El cicle de concerts començarà el divendres 20 de maig amb Artium Trio, que està format per Guillem Vilar (teclat), Antoni Requena (violí), i Bernat Molas (violoncel).

El 27 de maig actuarà el Cafè Trio, formació que va gravar i a la vegada interpretaran la cançó Viatge de les Nits Musicals de Jordi Manau, arranjada per Jordi González. La cançó s’ha fet per a l'ocasió per celebrar els vint-i-cinc anys de les Nits Musicals.

El 3 de juny és podrà gaudir de l'espectacle musical Saldo del manresà David Martell, acompanyat dels intèrprets Lluís Barrera i en Jordi Gener. El quart concert l'oferirà May One Day, quatre joves amb l'objectiu de crear un espai on tothom se senti segur i inclòs, en el qual poder refugiar-se.

Com és tradicional als concerts de les XXV Nits Musicals del Vic-Remei, hi haurà la Unió Musical del Bages, tot un clàssic que tothom espera que oferirà una primera part amb música escrita especialment per banda, música descriptiva dels millors compositors i una segona part més moguda amb temes coneguts. Serà el divendres 17 de juny.

I el dissabte 18 de juny qui posarà les darreres notes polifòniques será el Cor Juvenil Sons del Conservatori Municipal de Manresa, dirigit per Francesc Vallés.