Ciutadans

Miguel Cerezo deixa el grup de Ciutadans i serà regidor no adscrit a l'Ajuntament de Manresa

La mala relació que mantenia els darrers mesos amb el president Andrés Rojo han fet esclatar la formació espanyolista a un any de les eleccions

per Pere Fontanals, Manresa | 17 de maig de 2022 a les 10:43 |
Andrés Rojo i Miguel Cerezo en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Manresa Miguel Cerezo ha anunciat en una nota de premsa que deixa el grup municipal i continuarà fins a final de mandat com a regidor no adscrit al consistori. Segons ha explicat Cerezo, la diferent manera de veure la feina que havia de fer el grup a l'Ajuntament, ha provocat "no poques tensions" amb el seu company de formació "que des del partit, tampoc no s'han volgut resoldre".

El fins ara regidor del grup municipal assegura que des del partit "ni se m'ha escoltat" ni tampoc no s'ha valorat "un mínim canvi de rumb" en la dinàmica de treball. Segons ha assegurat, aquesta era una situació que feia mesos que durava, i que ha anat aguantant fins que no ha pogut més: "la paciència té un límit".


Per la seva part, el president del grup municipal, Andrés Rojo, ha assegurat que la decisió de Cerezo arriba després que intentés encapçalar la junta de l'agrupació de Ciutadans al Bages, sense "obtenir el suport dels militants ni de la direcció del partit". Rojo ha exigit a Cerezo que "renunciï a l'acta de regidor i que deixi pas al següent de la llista de Ciutadans". El president del grup ha assegurat que el problema no és "la relació que tenia amb mi, sinó per no haver aconseguit els suports necessaris per liderar".

La decisió arriba a un any de les properes eleccions municipals.

 

Participació