Pedro Martínez: «Espero recuperar jugadors de cara al 'play-off'»

Sarunas Jasikevicus fa un anàlisi similar al de Pedro Martínez

Pedro Martínez durant el partit contra el Barça
Pedro Martínez durant el partit contra el Barça | Manel Mas
15 de maig del 2022
Actualitzat a les 0:40h
El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha vist dues parts molt diferenciades en el partit contra el Barça. A la primera el seu equip ha estat "excel·lent tal i com estem en aquests moments". A la segona, a l’equip bagenc li ha faltat físic. L’entrada ha estat dolenta en aspectes com el balanç defensiu. En certs aspectes, a Pedro Martínez li ha recordat la final de la Basketball Champions League.
 
L'entrenador del BAXI Manresa no ha volgut valorar l’emparellament contra el Real Madrid als quarts de final de la Lliga Endesa. El tècnic només espera recuperar jugadors. Tot i veure-ho possible tampoc s’atreveix a assegurar-ho. El què sí que voldria és tenir els jugadors a les seves ordres el més aviat possible per poder fer bons entrenaments. De tots els jugadors lesionats, només Guillem Jou està descartat totalment.

El que sí ha valorat de forma molt positiva és un balanç final amb 20 victòries. "Tots ho hauríem signat amb sang", ha declarat Pedro Martínez. "Fins i tot hagués pogut estar alguna més", ha afegit

Finalment, hi ha hagut paraules per a Brancou Badio. Del senegalès "de la necessitat n’hem fet virtut. Ha jugat més del que hauria calgut", ha valorat l’entrenador del BAXI Manresa. 

Sarunas Jasikevicus fa un anàlisi similar al de Pedro Martínez
Sarunas Jasikevicus, entrenador del Barça, ha fet una valoració molt semblant a la de Pedro Martínez. El tècnic lituà ha reconegut la superioritat del BAXI Manresa a la segona part. Per a Jasikevicus la clau a la segona part ha estat "jugar un bàsquet senzill i no deixar córrer el Manresa". De cara a la Final Four que el Barça jugarà la setmana vinent a Belgrad, l’entrenador barcelonista reconeix que el seu equip hi arriba "amb problemes" però afegeix que viatgen "amb il·lusió".

Arxivat a