El Petit Cineclub tanca la temporada amb «Zog i els doctors voladors»

Es projectarà aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia a l'Auditori de la Plana de l'Om

El Petit Cineclub projectarà diumenge «Zog i els doctors voladors»
El Petit Cineclub projectarà diumenge «Zog i els doctors voladors» | Promocional
Redacció
13 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:03h
El Petit Cineclub tancarà la temporada aquest diumenge amb la projecció de Zog i els doctors voladors, una pel·lícula recomanada per a infants a partir de 3 anys. Es projectarà a l'Auditori de la Plana de l'Om a partir de 2/4 de 12 del migdia. L'entrada té un preu de 3,5 euros.

Zog i els doctors voladors explica la història de la princesa Perla Llessamí, que amb el cavaller Jordi Rodalmon i el drac Zog formen un equip de doctors d'allò més entregat. Els tres estan decidits a curar tota mena de criatures, des d'una sirena cremada pel sol a un lleó amb la grip. Però el pitjor dels malalts serà el rei, oncle de la Perla, que desconfia de les capacitats de la seva neboda i no accepta que hagi triat ser metgessa. Aconseguiran els doctors voladors fer-se valer davant del rei?

Es tracta d'un conte de la creadora d'El cargol i la balena i d'El Grúfal, acompanyada de quatre curtmetratges sobre la llibertat d'escollir i la necessitat de cuidar allò que estimem.

El Petit Cineclub tornarà el dilluns 29 d'agost amb la pel·lícula que tancarà la Festa Major de Manresa i que obrirà la propera temporada del Petit Cineclub.