Comerç

Sallent es convertirà en un aparador d'experiències «inoblidables» aquest dissabte

Amb una jornada d'activitats, actuacions, exposicions, desfilades, tasts i atraccions infantils

per Redacció, 13 de maig de 2022 a les 10:24 |
Els productors agroalimentaris locals es donaran a conèixer a través d'exposicions dels seus productes | Arxiu
El servei de Promoció Econòmica de Sallent vol donar més visibilitat al comerç i productors locals amb una jornada aquest dissabte que tindrà activitats que s'allargaran durant tot el dia.

Es tracta de potenciar el comerç de manera innovadora i atractiva perquè la gent del municipi i les persones que vinguin de fora s'emportin un bon record de la seva experiència comercial a Sallent i una sensibilitat envers els comerços o productors que hagin descobert.


Per convertir Sallent en un gran aparador local es portaran a terme diferents accions. Els comerços sallentins oferiran als seus clients experiències a la seva botiga relacionades amb moda, bellesa, salut, gastronomia, llar, jocs infantils, photocalls, entre d'altres i així demostrar que les seves botigues no són "magatzems de coses", sinó que ofereixen productes d'un valor afegit.

Cal destacar la desfilada de moda que es farà a 3/ 4 d'1 del migdia en què hi participaran setze establiments locals especialitzats en moda, complements, calçat, òptica, costura, perruqueria, estètica i decoració. També els productors agroalimentaris locals es donaran a conèixer, i ho faran a través d'exposicions dels seus productes a la plaça Anselm Clavé.


Per complementar les accions dels comerços i dels productors locals, el servei de Promoció Econòmica ha organitzat actes paral·lels a la zona comercial que inclouen demostracions de cuina al carrer amb productes del territori i de temporada, música en viu, tast de vins, animació al carrer, exposició de pintures de Sallent, jocs de fusta gegants i cavallets sostenibles per a nens i nenes, que trobaran vals gratuïts per pujar-hi a tots els establiments que participen en aquest aparador d'experiències o bé a la desfilada de moda.

Per tal que passejar pel centre comercial sigui també una experiència agradable, es donarà vida a alguns locals comercials buits a través de fotografies de la festa tradicional de les Enramades, que es col·locaran als aparadors buits en gran format.

En aquesta jornada hi participen 35 establiments comercials i 5 productors locals amb la col·laboració de Sallent Comercial.


 

Participació