Pedro Martínez: «Estava preocupat per la sortida de l'equip però hem estat bé»

Ibon Navarro agraeix el suport de la gent que ha anat al Martín Carpena

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | C. Castro
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 0:45h
El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha destaca la bona sortida del seu equip al Martín Carpena. L'entrenador de l'equip manresà ha quedat molt satisfet dels primers 32 minuts de partit. Després, bona part de la feina "se n'ha anat en orris" per diversos motius. Les lesions de Joe Thomasson i Brancou Badio, els desgast físic i el bon final de l'Unicaja Màlaga han posat emoció a un partit que el BAXI Manresa ha dominat de principi a fi. Al final, però, ha predominat l'alegria per la vintena victòria de la temporada.


Pedro Martínez ha reconegut que no han treballat massa la part psicològica després de la derrota a la final de la Basketball Champions League. Del què s'ha parlat dins l'equip és que encara quedaven dos partits per acabar la fase regular (ara ja només en queda un) i després vindran els play-off. "La temporada encara no ha acabat", ha asseverat l'entrenador del BAXI Manresa. 

Joe Thomasson i Brancou Badio no han pogut acabar el partit. Demà es faran proves quan arribin a Manresa però en aquests moments no estan descartats per enfrontar-se al Barça. No sembla que cap dels dos tingui res trencat. Sobre Badio, Pedro Martínez ha explicat que era un jugador que feia temps que volien incorporar però que fins ara no ha estat possible. Badio només ha pogut fer un entrenament amb l'equip però l'entrenador del BAXI Manresa ha quedat satisfet amb la seva aportació. 

Ibon Navarro agraeix el suport de la gent que ha anat al Martín Carpena
Ibon Navarro, entrenador de l'Unicaja Màlaga, ha lamentat el poc encert inicial dels seus jugadors i els desajustos defensius dels seus jugadors. El tècnic local ha quedat amb molt mal cos i no ha trobat forma de justificar els error comesos per part del seu equip. Al tercer quart, quan els malaguenys s'han posat a tretze punts del BAXI Manresa, s'han encomanat dels ànims del públic i han cregut amb les opcions de triomf. Per aquest motiu ha volgut agrair el suport de la gent que aquesta nit ha vist el partit des del Martín Carpena. 

Arxivat a