L'institut escola Guillem de Balsareny, premiat en el Concurs Escolar del Grup Social ONCE

Els grups guanyadors en aquesta fase autonòmica passen a la següent fase, l'estatal

Classe de l'institut escola Guillem de Balsareny guanyadora del concurs
Classe de l'institut escola Guillem de Balsareny guanyadora del concurs | ONCE
Redacció
11 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:52h
La classe de 6è de primària de l'institut escola Guillem de Balsareny ha aconseguit el premi autonòmic en la categoria de primària del 38è Concurs Escolar del Grup Social ONCE que s'ha donat a conèixer aquest dimecres. Sota el lema El Camí que ens fa iguals, el concurs ha convidat els mestres i estudiants a realitzar diferents treballs per fomentar la inclusió i la igualtat dins del seu entorn més proper als àmbits de l'oci, l'educació, l'ocupació o l'accessibilitat universal. En el cas dels estudiants de primària han hagut de dissenyar un cartell sobre aquesta temàtica.

En les altres categories del concurs, els guanyadors autonòmics de Catalunya han estat el Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp i el Col·legi Maristes Igualada. Els grups guanyadors en aquesta fase autonòmica passen a la següent fase, l'estatal, la resolució de la qual es coneixerà durant aquest mes de maig. També han estat premiats amb una experiència escape room per a tota la classe. Han rebut un xec simbòlic per realitzar aquesta activitat.

A Catalunya han participat un total de 6.219 estudiants i 133 professors de 103 centres educatius públics, concertats i privats, des de primària fins a batxillerat, a més d'educació especial i formació professional.