L'institut Guillem Catà també participa a la Mobile Week de Manresa

Amb dues propostes, un piano XL i un Catà Mapping

Piano de peus creat i construït per alumnes del Catà
Piano de peus creat i construït per alumnes del Catà | INS Guillem Catà
Redacció
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:38h
L'institut Guillem Catà, amb el  projecte Magnet-UPC, va participar el passat divendres 6 de maig en el Mobile Week de Manresa.

Aquest mes de maig, arreu de Catalunya s'han impulsat activitats d'alfabetització digital, plantejant diferents espais de reflexió i participació que permetin adquirir eines i coneixements per afrontar el present digital més informats i capacitats. També a Manresa es van programar una vintena d'activitats, entre les quals dues propostes de l'institut Guillem Catà, el divendres dins el Mobile Family Day.

La primera era un projecte realitzat per l'alumnat de l'optativa de robòtica de 3r d'ESO, que va crear un piano XL perquè es pugui tocar amb els peus. Aquest piano es va fer en col·laboració amb el Cicle de Fusta i moble del mateix centre.  

La segona proposta va ser el Catà Mapping, un projecte transversal de les optatives de robòtica (on l'alumnat ha programat amb Scratch l'animació), de visual i plàstica (aquí els alumnes han dissenyat les il·lustracions) i també de música (els nois i noies han fet muntatge musical).

Els resultats es van fer visibles al pati del Casino, i l'experiència va ser molt ben valorada per tots els participants.