L'olimpisme espanyol agraeix a l'Ajuntament de Manresa el seu suport a la candidatura olímpica d'hivern

Arran de l'aprovació en el ple del mes de novembre de 2021 d'una moció en aquest sentit amb els vots favorables de Junts i el PSC, i l'abstenció d'ERC i Ciutadans

L'Ajuntament de Manresa va donar suport a la candidatura olímpica dels Pirineus
L'Ajuntament de Manresa va donar suport a la candidatura olímpica dels Pirineus | COE
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:35h
El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha remès a l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, una carta on agraeix "molt sincerament" el suport de l'Ajuntament de Manresa a la candidatura espanyola dels Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern de 2030.

A la carta, Blanco afirma que el Comitè posarà tot el seu "esforç, capacitats i coneixement per aconseguir la medalla" d'una societat "que comparteixi projectes i il·lusions" gràcies als quals es pugui aconseguir l'organització d'aquests Jocs Olímpics.

El ple de l'Ajuntament de Manresa va aprovar el passat mes de novembre una moció del PSC per donar suport a la candidatura dels Pirineus per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern de 2030. La proposició va ser aprovada amb els vots favorables del propi PSC i de Junts, l'abstenció d'ERC i Ciutadans i els vots en contra de Fem Manresa.

Un dels punts de la moció instava l'Ajuntament a comunicar aquest suport al Comitè Olímpic Espanyol.