Eduard Mata farà la seva presentació com a candidat per Junts a l'alcaldia de Sant Joan el proper dijous

L'acte tindrà lloc a la fàbrica Burés a partir de 2/4 de 9 del vespre

Eduard Mata, en una imatge d'arxiu
Eduard Mata, en una imatge d'arxiu | Arxiu particular
Redacció
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:17h
El candidat a l'alcaldia de Junts a les eleccions municipals del 2023 a Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella, Eduard Mata, farà l'acte de presentació a l'antiga fàbrica Burés, un dels espais patrimonials més emblemàtics del municipi, el proper dijous 12 de maig a partir de 2/4 de 9 del vespre. 

Les portes de la Burés s'obriran a partir de les 8. A l'acte han confirmat la seva assistència la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, el diputat del Parlament i Secretari d'Organització de Junts David Saldoni, els coordinadors del partit a la Catalunya Central i Bages, Montse Girbau i Toni Massegú, així com els alcaldables de Manresa, Ramon Bacardit, i Sant Vicenç de Castellet, Dani Mauriz.

L'acte que s'espera que duri uns 50 minuts serà conduït pel periodista Toni Mata. Durant l'acte, el candidat exposarà els motius que el motiven a acceptar aquest repte d'encapçalar la llista per les municipals. L'acte comptarà amb una actuació  i alguna sorpresa i acabarà amb un petit tast de producte local.