«La Tercera Joventut» dona el tret de sortida a la Setmana de la gent gran de Sant Fruitós

Les propostes continuen aquest dilluns i finalitzaran el diumenge 15 de maig amb el gran dinar de germanor

«La Tercera Joventut» ha portat a l'escenari les propostes de la gent gran de Sant Fruitós
«La Tercera Joventut» ha portat a l'escenari les propostes de la gent gran de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:10h
La Tercera Joventut ha portat aquest diumenge a l'escenari del Teatre Casal Cultural les millors propostes artístiques fetes per la gent gran de Sant Fruitós de Bages, en l'acte d'obertura de la Setmana de la gent gran, que ha anat a càrrec de l'alcaldessa Àdria Mazcuñán i de la regidora de la Gent gran Cristina Murcia.

La platea ha gaudit amb les actuacions d'aquest grup que ha ofert música i ball per donar el tret de sortida a aquesta setmana d'activitats. L'espectacle s'ha ofert amb taquilla solidària, que ha servit per recaptar fons per ajudar al poble ucraïnès.

Les propostes continuen aquest dilluns amb l'humor de Risofonku, que ofereix un taller de risoteràpia a les 4 de la tarda a l'Esplai.

El dimarts se celebrarà la jornada saludable amb una caminada fins a les pintures rupestres de les Brucardes i una sessió a l'aire lliure de cos i consciència.

El dimecres el servei local de teleassistència oferirà la xerrada Com mantenim la ment activa, a les 4 de la tarda a l'Esplai.

Per al dijous s'ha programat el cinefòrum que aquest any projectarà la comèdia Abuelos, de Santiago Requejo, a les 4 de la tarda al Teatre.

El divendres 13 de maig es farà una sortida a la Garrotxa on es visitarà l'espai Cràter d'Olot, es farà un viatge en tren per la zona volcànica i es passejarà per la Fageda d'en Jordà.

El dissabte els veïns i veïnes podran gaudir d'una la tradicional tarda de bingo a l'Esplai.

Finalment, el diumenge es clourà la setmana amb la missa sota el Cobert de la Màquina de Batre a les 12 del migdia i el tradicional dinar de germanor de la gent gran. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament fins al dijous a l'Àrea d'atenció a les persones (C. Padró, 74) o trucant al 93 878 97 01.

Un cop finalitzi el dinar se celebrarà la primera trobada d'Esplais de gent gran de municipis del Bages. Aquesta proposta serà la cloenda de la setmana i comptarà amb les actuacions dels diferents espectacles que ofereixen aquests col·lectius.