L'EGIBA s'imposa a la 2a jornada de la Lliga Iberdrola femenina i jugarà la final a quatre

Lorena Medina completa una bona actuació individual i queda tercera "all-arround" a Gijón

Les gimnastes de l'EGIBA, a dalt de tot del podi
Les gimnastes de l'EGIBA, a dalt de tot del podi | RFEG
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:54h
L'EGIBA Manresa ha certificat per la porta gran la seva classificació per a la final a quatre de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina de Primera Divisió que es disputarà el mes de juny entre els quatre millors clubs estatals. Ho ha fet per la porta gran imposant-se en la segona jornada que s'ha disputat aquest cap de setmana a Gijón.

Les deixebles de Xavi Casimiro han completat una excel·lent actuació que s'ha concretat amb el bronze all-arround de Lorena Medina i la quarta posició de Laia Font. Ona Sànchez ha finalitzat en 24a posició; Aina Solà, en 26a; Tisha Volleman, en 28a; Maria Comallonga, en 47a; Berta Monteagudo, en 51a, i Carla Font, en 57a.

La quarta posició que va obtenir l'EGIBA en la primera jornada a Salt-Girona, sumada a la primera posició de Gijón, ha fet que el club manresà obtingui la tercera posició en la classificació general i, per tant, l'accés a la final a quatre que es disputarà el mes de juny. Els quatre clubs que disputaran la final la final són el CGE les Moreres, el Xelska Illes Balears i el CG Terrassa, a banda de les bagenques.

Després que a la jornada inicial, l'EGIBA es desplacés a Salt amb gimnastes joves per donar-los experiència en la competició, per a aquesta segona jornada ha decidit assegurar els punts que certifiquessin la classificació per a la final amb gimnastes més experimentades.

Lorena Medina, tercera all-arround, i Laia Font, quarta
Lorena Medina ha completat una molt bona actuació amb la tercera posició final amb 12.967 punts en salt, 12.000 en paral·leles, 11.433 en barra fixa i 12.200 en terra, per a una puntuació total de 48.600 punts. Darrere seu, Laia Font ha sumat 13.000 punts en salt, 11.867 en paral·leles, 11.867 en barra fixa i 10.833 en terra, per a un total de 47.467 punts.
 

Lorena Medina, a la dreta, bronze a la classificació individual. Foto: RFEG


Propers compromisos internacionals
Aquest dimarts, Lorena Medina, en absolut, i Laia Font i Ona Sànchez, en júnior, es desplaçaran a Palma convocades per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica per formar part de la selecció estatal en la disputa d'un encontre contra Israel preparatori per al Campionat d'Europa que es disputarà el proper mes d'agost.

Per una altra part, a finals de mes, Laia Font i Ona Sànchez es desplaçaran a Turquia acompanyats del tècnic Xavi Casimiro per disputar, amb el combinat estatal, els Jocs del Mediterrani Júnior.