El Covisa Manresa s'apunta a la festa esportiva manresana i jugarà el «play off» d'ascens a Segona

L'equip de Pau Machado guanya a la pista del Mataró 1-2 i consolida la quarta posició final a la classificació

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la classificació per a la promoció d'ascens després del partit a Mataró
Els jugadors del Covisa Manresa celebren la classificació per a la promoció d'ascens després del partit a Mataró | MFS
07 de maig del 2022
Actualitzat el 08 de maig a les 9:46h
L'esport manresà està vivint una temporada de somni. L'últim equip a apuntar-se a la festa ha estat, aquest dissabte, el Covisa Manresa. A l'última jornada de la lliga de Segona Divisió B de futbol sala, el Covisa Manresa ha derrotat al que ja era campió, Futsal Aliança Mataró, per 1-2 i s'ha classificat per a la promoció d'ascens a Segona Divisió estatal.

Els manresans, que la darrera jornada havien aconseguit matemàticament classificar-se per a la Copa de la propera temporada, depenien d'ells mateixos per entrar a la promoció, però havien de guanyar en la complicada pista de l'equip de la capital del Maresme. El camí cap a l'ascens el portarà a jugar, de nou a Mataró, en eliminatòria única.

El Covisa Manresa ha dominat el joc a l'inici del partit, i ben aviat, també, el marcador. Al minut 10, Manu avançava els bagencs amb un gol amb el que s'ha arribat a l'equador del partit. El bon joc del Covisa Manresa ha continuat a la segona part i al minut 5 de la represa, Terri marcava el segon i donava certa tranquil·litat a l'equip. Els manresans han mantingut al resultat fins a 3 minuts per al final quan el Mataró ha escurçat el marcador. Tot i així, la consolidació de la victòria de l'Ibiza Gasifred a la Barceloneta ha reforçat la classificació manresana. El marcador ja no s'ha mogut més i el Covisa Manresa optarà a l'ascens a Segona.

Fitxa tècnica
- Futsal Mataró: Amar, Pipa, Toldrà, Alagi i Joel; Llibi, Jordi, Pol Novo, Panocha, Batista i Isaac.

- Covisa Manresa: Adil, Eric Castillo, Asis, Manu i Ambrós; Santa, Guille, Josan, Terri, Lavado, Gerard i Nabil.

- Àrbitres: Calvo Mingot i Rufas Herrera

- Gols: 0-1 Manu m 9, 0-2 Terri 24, 1-2 Pipa 36

- Resultats i classificació final