Pedro Martínez destaca la mentalitat del seu equip i elogia una vegada més a l'afició

Yankuba Sima ha destacat el caràcter "físic" d'un partit que "sabíem que no seria fàcil"

Pedro Martínez en una imatge de la roda de premsa anterior a la «Final Four» de la Champions
Pedro Martínez en una imatge de la roda de premsa anterior a la «Final Four» de la Champions | FIBA
07 de maig del 2022
Actualitzat a les 0:27h
Content però pensant ja en diumenge. Així ha sortit Pedro Martínez a la sala de premsa després que el BAXI Manresa es classifiqués per a la final de la Basketball Champions League. després de guanyar al Ludwigsburg. El tècnic de l'equip manresà ha definit el partit com a "dur". Pedro Martínez ha quedat especialment satisfet del tercer quart que han fet els seus homes. I del darrer període n'ha destacat la mentalitat quan les forces ja començaven a fallar. El tècnic creu que de cara a la gran final calen millores en el balanç defensiu o en accions defensives en l'u contra u. 

Per a la final, des del BAXI Manresa es trasllada el paper de favorit al Lenovo Tenerife. Per pressupost i per història. El conjunt canari ha arribat fins en cinc ocasions a la fase final de la Basketball Champions League. També ha recordat que a l'ACB és un dels equips assidus al play-off

Dos temes més han centrat la roda de premsa post-partit. Per un cantó, l'estat físic dels dos bases. Tant Dani Pérez com Sylvain Francisco tenen dolor però jugaran. "Una final ningú no se la vol perdre", ha assegurat Pedro Martínez. L'altre punt, ha estat l'afició. L'entrenador del BAXI Manresa ha elogiat més uns seguidors que han donat suport incondicional a l'equip. 

Yankuba Sima ha corroborat totes les opinions del seu entrenador. El pivot gironí ha destacat el caràcter "físic" d'un partit que "sabíem que no seria fàcil". Sobre el seu paper personal ha comentat que "he estat concentrat i he aportat energia". Davant de partits com una final, sempre es demana als jugadors que descansin i dormin bé. Sima ha reconegut que amb tots els bioritmes activats costarà molt però intentaran descansar bé. 

John Patrick no retreu res als seus jugadors
John Patrick, entrenador del Ludwigsburg, ha marxat content de l'actuació dels seus jugadors. "Hem fet coses bé", ha dit el tècnic de l'equip alemany. Patrick creu que el seu conjunt hagués pogut aconseguir el triomf si haguessin estat més encertats des del punt de personal o en el rebot.

Arxivat a