Aquest és l'exconcursant d'«Operación Triunfo» que dissabte actuarà a l'Oller del Mas

Va passar per l'acadèmia musical més popular de la televisió l'any 2017

Un dels concursants d'OT 2017, al cartell de la primera edició del Bages Ludic Market
Un dels concursants d'OT 2017, al cartell de la primera edició del Bages Ludic Market | RTVE
NacióManresa
06 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:04h
Un dels exconcursants d'Operación Triunfo cantarà aquest dissabte, 7 de maig a l'Oller del Mas en el marc de la primera edició del Bages Ludic Market, un esdeveniment amb la gastronomia, la música, els productes de proximitat i l'artesania com a principals protagonistes que s'allargarà durant tot el cap de setmana

Entre les propostes que s'hi duran a terme en destaca l'actuació de Raoul Vázquez, un dels triunfitos de l'edició del 2017 que va compartir programa amb Aitana, Amaia Romero, Ana Guerra, Alfred García o Mimi Doblas (Lola Índigo), entre d'altres. Vázquez pujarà a l'escenari del Bages Ludic Market aquest dissabte a les deu del vespre. Per assistir al concert cal comprar l'entrada diària al market, que té un preu de 5 euros i es pot adquirir a través d'aquest enllaç.

Milions d'escoltes a Spotify
Nascut a Montgat l'any 1997, Raoul Vázquez va començar la seva carrera musical televisiva el 2016, apadrinat per Melendi en el talent show La Voz. No va ser fins la tardor del 2017 que va saltar a la fama després de ser escollit com un dels setze concursants de la novena edició d'Operación Triunfo (OT). Una de les actuacions més recordades d'aquest català de 25 anys dintre del programa de Gestmusic és la de Milion reasons, de Lady Gaga. Vázquez va ser el setè expulsat d'OT després d'obtenir un 46% dels vots enfront del 54% que va aconseguir el seu company Cepeda.

Un cop acabat el talent i la gira de concerts amb la resta de concursants, va signar un contracte amb Universal Music per començar la seva carrera com a cantant. Al juny de 2019 va treure el primer single, Estaré ahí, que ja acumula gairebé sis milions d'escoltes a Spotify. Durant aquesta època, Javier Calvo i Javier Ambrossi ('Los Javis'), el van fitxar per interpretar el paper de Déu al musical La Llamada. Va estar-hi actuant fins a mitjan 2020, moment en el qual, juntament amb els seus companys d'OT Nerea Rodríguez i Ricky Merino, inicien l'anomenat #3Tour, un espectacle de música en directe que va fer parada a Barcelona, Bilbao, Màlaga i Madrid.

Les seves darreres publicacions musicals que han vist la llum són Pídeme (una col·laboració amb Mireya Bravo) i Caníbales, juntament amb Hektor Mass.