En vespa fins a Bilbao per animar el BAXI Manresa a la «Final Four» de la Champions

El Pere i el Daniel van sortir en moto del pavelló del Nou Congost dijous al matí i esperen ser a la capital de Biscaia aquest divendres just abans de la semifinal contra el Ludwigsburg

Ismael Bako es munta en una de les vespes que viatgen fins a Bilbao
Ismael Bako es munta en una de les vespes que viatgen fins a Bilbao | Canal Taronja
06 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:51h
Dels més de 2.500 aficionats del BAXI Manresa que aquest cap de setmana seran a Bilbao per animar l'equip a la Final Four de la Basketball Champions League, n'hi ha dos que hi arribaran en vespa després d'haver sortit de davant del Nou Congost aquest dijous al matí. Tenen prevista l'arribada a Bilbao aquest mateix divendres, poca estona abans de la semifinal que enfrontarà els manresans amb el conjunt alemany del MHP Riesen Ludwigsburg, després d'haver completat els 560 km que separen les dues ciutats.

Pere Camprubí i Daniel Díaz relaten, en una informació de Canal Taronja, que la idea de viatjar fins a la capital de Biscaia en vespa va sorgir després de la primera victòria als quarts de final contra l'Unicaja Màlaga. Quan es va certificar la classificació en el partit de tornada, es van posar mans a l'obra per organitzar l'expedició.


Guarnits amb samarretes i bufandes del BAXI Manresa, els dos protagonistes de l'aventura han estat saludats a la porta del pavelló per Ismael Bako, Luke Maye i Sivlain Francisco, que també viatjaven dijous a primera hora. Els jugadors han fet broma -i s'han fotografiat- amb les vespes tunejades amb els colors de l'equip.

Aquest cap de setmana a Bilbao, els homes de Pedro Martínez estaran acompanyats per més de 2.500 aficionats manresans que han viatjat a Bilbao en avió, autocar, cotxe particular... i també en vespa.

Arxivat a