Èxit de participació en la primera formació dels tallers Ocupa't de Sant Fruitós

La formació continuaran amb cursos d'operador de carretons, de competències personals i de manipulació d'aliments

Una quinzena de persones han pres part en el primer curs dels tallers Ocupa't
Una quinzena de persones han pres part en el primer curs dels tallers Ocupa't | AjSFB
Redacció
05 de maig del 2022
Actualitzat a les 21:51h
Aquesta setmana ha finalitzat la primera formació gratuïta per a persones que busquen feina i volen millorar les seves competències, en el marc dels tallers Ocupa't de Sant Fruitós de Bages.

Una quinzena de persones han pres part en el curs Lidera, empodera't i fes que et fixin on la docent Verònica Soto ha donat eines als assistents per guanyar seguretat en el discurs i en la comunicació verbal i no verbal dins el procés de recerca de feina.

Les formacions continuaran aquest mes de maig amb un curs d'operador de carretons que es farà els dies 17 i 19 de maig, que gairebé ja ha exhaurit les inscripcions. Per als dies 23, 24 i 25 de maig la formació Crea el teu mapa de talent ensenyarà als assistents a identificar, desenvolupar i potenciar les seves competències personals. Finalment, els dies 14 i 21 de juny s'ofereix un curs per obtenir el títol en manipulació d'aliments.

Les places per a les formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat.