Detingut un conductor per circular en sentit contrari i begut a la C-16 a Sallent

Va ser aturat per diverses persones que es trobaven a l'estació de servei del Lleó i li van prendre les claus per evitar que seguís conduint

La furgoneta que conduïa l'home detingut
La furgoneta que conduïa l'home detingut | Mossos
Redacció
05 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:52h
Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit van detenir el passat dimarts un home, de 55 anys, com a presumpte autor de tres delictes contra la seguretat viària.

Pels vols de les sis de la tarda, els mossos van rebre l'avís que una furgoneta circulava en sentit contrari a la sortida de la carretera C-16 de l'Àrea de Servei del Lleó, al terme municipal de Sallent.

Quan els agents van arribar a l'estacionament de l'àrea de servei, diversos testimonis els van manifestar que havien aturat la furgoneta i que li havien agafat les claus al conductor. També van comunicar-los que el conductor havia xocat contra un fanal i havia provocat danys a un turisme estacionat.

Els mossos van parlar amb conductor i van detectar que mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Quan li van efectuar la primera prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,61 mg d'alcohol en litre d'aire expirat. Tot seguit els agents van intentar fer-li les proves amb l'etilòmetre evidencial, però el conductor es va negar.

Davant d'aquests fets, l'home va quedar detingut per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, per conducció temerària i per negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

El detingut va passar dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.