La 15a Trobada de la Cançó del moviment escolta omplirà Moià amb prop de 1.700 infants i joves

L'eix central de la trobada anirà al voltant del famós personatge de còmic moianès l'Ot el Bruixot

La 15à Trobada de la Cançó se celebrarà a Moià aquest cap de setmana
La 15à Trobada de la Cançó se celebrarà a Moià aquest cap de setmana | AEiG Amadeu Oller
Redacció
05 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:47h
Aquest dissabte i diumenge, 7 i 8 de maig, se celebrarà la 15a Trobada de la Cançó, que es realitza cada tres anys -tot i que aquesta vegada la pandèmia ha fet allargar la trobada un any enllà- en diferents municipis de la Catalunya Central. Enguany, l'agrupament amfitrió és l'AEiG Amadeu Oller, de Moià, que comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Consell Comarcal per a organitzar la gran trobada.

Els escoltes i guies de la Demarcació de la Catalunya Central, dividits en grups d'edat, començaran la trobada dissabte amb un seguit d'activitats i fent nit als voltants de Moià. Diumenge començarà una cercavila a les 10 del matí que els portarà direcció al Parc Municipal Francesc Viñas, on a les 11, s'iniciarà la mostra de cançons versionades pels diversos agrupaments amb una prèvia animació infantil obert a tots els públics.

L'objectiu de la trobada és desenvolupar activitats educatives i pedagògiques a través de l'acampada i la música, i donar a conèixer els valors de l'escoltisme i el guiatge. Es duran a terme activitats com gimcanes, caminades, jocs i tallers des de l'optimisme i l'ambient festiu.

En aquesta ocasió l'eix central de la trobada anirà al voltant del famós personatge de còmic moianès l'Ot el Bruixot. Pel que fa al lema serà La màgia de la nostra veu, amb la idea de treballar i visibilitzar la importància de la participació dels infants i joves en el seu propi dia a dia. S'espera la participació de prop de 1.700 infants, caps, voluntàries i responsables del conjunt dels agrupaments escoltes i guies de la zona de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès.
Arxivat a