L'Esmorzar Empresarial de Sant Vicenç analitzarà els canvis de la reforma laboral

La trobada permetrà posar al dia els principals projectes amb què treballa el consistori en matèria de desenvolupament i promoció econòmica

Imatge d'arxiu d'un Esmorzar Empresarial
Imatge d'arxiu d'un Esmorzar Empresarial | Arxiu
Redacció
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:57h
L'Esmorzar Empresarial de Sant Vicenç de Castellet recuperarà la presencialitat aquest dijous després de la situació de pandèmia i analitzarà les principals novetats de la reforma laboral aprovada darrerament. La sessió comptarà amb una xerrada a càrrec de l'advocada Rosa Maria Arderiu, experta en temes laborals.

En el marc de la trobada l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet també explicarà als empresaris del municipi els principals projectes amb què treballa en matèria de desenvolupament i promoció econòmica. En aquest sentit, destaquen les millores als polígons d'activitat econòmica com poden ser la neteja, la instal·lació de càmeres de seguretat, el reforç de l'enllumenat o la urbanització dels carrers pendents.

Inscripció prèvia
La sessió se celebrarà a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell de la Biblioteca Municipal entre 2/4 d'11 del matí i 2/4 d'1 del migdia i cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic svc.promocioeconomica@svc.cat o bé el telèfon 93 222 71 30.