Un bàrman del restaurant de l'Oller del Mas, entre els 10 millors coctelers de l'Estat

David Navarro Font disputará el proper 23 de maig la final espanyola de la World Class Competition

David Navarro, durant l'elaboració del seu còctel
David Navarro, durant l'elaboració del seu còctel | WCC
Redacció
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:18h
El bàrman del Restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas de Manresa David Navarro Font s'ha classificat per tercera vegada consecutiva entre els deu millors coctelers de l'Estat després de superar la semifinal espanyola de la World Class Competition a l'hotel Wela de Barcelona. La World Class Competition és la competició de cocteleria més important del món, que compta amb la participació de més de 400.000 bàrmans en 60 estats diferents.

Després de passar la fase previa i la Top 50, el passat dilluns, 2 de maig, Navarro va competir amb 19 bàrmans de tot España al Top 20, la semifinal, per un lloc a la final espanyola, que es disputará a Madrid el proper 23 de maig.

La final de Madrid constarà de diverses proves i servirà per proclamar al millor bàrman d'Espanya de 2022, que anirà a Sydney, a la final mundial al setembre d'aquest mateix any.