Lectura de poemes de Joan Vigó i Denise Desautels, dissabte a la llibreria Papasseit

A càrrec del propi Vigó i de l'editora Ester Andorrà dels títols "Saurí el nom" i "D'on sorgeix de vegades un braç d'horitzó"

Els poetes Joan Vigó i Denise Desautels seran protagonistes a la Papasseit
Els poetes Joan Vigó i Denise Desautels seran protagonistes a la Papasseit | Arxius particulars
Redacció
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:29h
La llibreria Papasseit de Manresa acollirà el proper dissabte a partir de les 12 del migdia una lectura de poemes del llibre Saurí el nom, de Joan Vigó, a càrrec del mateix autor, i de D'on sorgeix de vegades un braç d'horitzó de la quebequesa Denise Desautels, que serà recitat per l'editora Ester Andorrà.

Joan Vigó (Barcelona, 1964) és narrador, poeta i rapsode català. Als vuitanta va ser lletrista de rock'n'roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani. Ha publicat els poemaris Pastor d'antenes (LaBreu, 2017) i Cementiri d'avions (Adia Edicions, 2018) i les novel·les Haiku a Brooklyn (LaBreu, 2018) i Vides potser (LaBreu,2021). Ha fet incursions en el relat a la desapareguda revista Les Males Herbes i en el món de la ràdio i del cinema (Ponerse al día, Pep Bonet, 2015). Actualment escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria. Enderiat per la imatge, fa fotografies de vestigis humans sense presència humana.

Denise Desautels (Mont-real 1945), ha publicat més de quaranta títols -entre poemes, relats i llibres d'artista- que li han valgut nombroses distincions, entre les quals el Premi de poesia del Governador general del Canadà (1993). Pel conjunt de la seva obra va rebre el Premi Athanase-David (2009) -la més alta distinció en literatura del govern del Quebec- i el Premi europeu de Literatura Francòfona Jean Arp (2010). És membre de l'Academie des lettres du Québec i de l'Ordre du Canada. Fins ara, en català ha publicat els poemaris Tomba de Lou (2011), Sense tu, mai no hauria mirat tan amunt (2014) i la novel·la Una Felicitat imposada (2017).

L'entrada a la lectura de poemes és gratuïta i oberta a tothom.