Cinc detinguts per una agressió amb arma blanca en un pis amb ocupació delinqüencial a Manresa

Els fets han passat aquest dimarts al migdia en un habitatge del carrer Casanova de la capital del Bages

Els Mossos d'Esquadra han realitzat cinc detencions
Els Mossos d'Esquadra han realitzat cinc detencions | Adrià Costa
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:56h
Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Manresa han detingut cinc persones d'entre 20 i 30 anys aquest dimarts al migdia en un pis amb ocupació delinqüencial del carrer Casanova de Manresa, després de ser requerits pels veïns per uns sorolls que semblaven de baralla.

Els cossos de seguretat van rebre l'avís a les 2 del migdia i quan van arribar al pis, situat al número 10 del carrer Casanova, es van trobar una persona amb una ferida oberta per arma blanca. Després de fer les corresponents comprovacions, i d'empaitar alguns dels inquilins per les escales de l'immoble, van detenir tres persones acusades d'un delicte de lesions, una de les quals encara portava un ganivet a la mà, una quarta per resistència a l'autoritat i l'última, per tenir una ordre judicial de cerca i detenció pendent.

Es dona el cas que a la matinada anterior, la de dilluns a dimarts, els Mossos d'Esquadra ja havien fet una altra intervenció en aquest mateix pis per una baralla en què un dels implicats també tenia una ferida oberta, tot i que en aquest cas no era per una agressió amb arma blanca.