Ada Parellada és la convidada d'honor del 8è Sopar Gastronòmic dels Matiners d'Avinyó

Els cuiners Jordi Llobet i Sergi Costa realitzaran el maridatge que fusionarà cultura i gastronomia

Presentació del 8è Sopar Gastronòmic dels Matiners d'Avinyó
Presentació del 8è Sopar Gastronòmic dels Matiners d'Avinyó | AjAvi
Redacció
03 de maig del 2022
Actualitzat el 04 de maig a les 0:03h
Avinyó posarà sobre la taula el proper divendres els dos productes gastronòmics estrella del municipi: el porc Ral del Grup Roma-Escorxador d'Avinyó i els vins Abadal. Els cuiners Jordi Llobet i Sergi Costa realitzaran el maridatge que fusionarà cultura i gastronomia en el 8è Sopar Gastronòmic, el preludi d'una nova edició de la Fira dels Matiners que Avinyó celebrarà el 8 de maig, després de dos anys d'absència a causa de la Covid-19. 

La cuinera Ada Parellada serà la convidada d'honor d'aquesta festa gastronòmica que cada any acull el celler Abadal. Parellada, que regenta el restaurant Semproniana, prové d'una família dedicada a la restauració i a l'hoteleria: la Fonda Europa, el 7 Portes, el Senyor Parellada i Can Ribas. Ada Parellada és una presència habitual als mitjans de comunicació, on promou tant la cuina catalana com els bons hàbits alimentaris. Ha publicat diversos llibres de receptes i també és autora de la novel·la Sal de vainilla (2012). 

Els convidats d'honor dels anteriors sopars han estat l'escriptora Empar Moliner, la consellera Meritxell Serret, l'historiador Llorenç Ferrer, la sommelier Clara Antúnez, l'enòleg Lluís Tolosa, el cuiner Jaume Biarnés i el cuiner Marc Ribas. 

El sopar, que es fa a la sala Els Til·lers del celler Abadal (Santa Maria d'Horta d'Avinyó), té un preu de 45 euros i inclou una visita a les instal·lacions.