Sant Fruitós programa xerrades per oferir eines a les famílies per a l'educació dels seus fills

Les propostes es realitzaran en línia i cadascuna d'elles va destinada a una franja d'edat diferent

Sant Fruitós ofereix formació per a famílies amb fills
Sant Fruitós ofereix formació per a famílies amb fills | ACN
Redacció
03 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:14h
Amb l'objectiu que les famílies disposin de més eines i recursos per tal de treballar en l'educació dels seus infants i adolescents, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat tres sessions formatives en línia per tractar diferents aspectes que es consideren importants en funció de les diferents franges d'edat, en el marc del programa Eduquem en família.

La primera de les propostes La neurociència ens ajuda: eines per ajudar els fills i filles a créixer es durà a terme en dues sessions els dies 11 i 18 de maig, de 7 de la tarda a 9 del vespre. De la mà de Sergi Sánchez, expert en intel·ligència emocional i en neuroeducació, oferirà eines per a millorar la comunicació i les relacions en l'àmbit familiar, a partir de la informació que ens dona la neurociència. La finalitat és crear un clima favorable que ajudi positivament al creixement dels infants i permeti que pares i mares gaudeixin del seu rol com a tal. Aquesta proposta va dirigida a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

La segona xerrada Reforç positiu en l'educació dels fills i filles es realitzarà en dues sessions els dies 2 i 9 de juny, de 7 de la tarda a 9 del vespre. La proposta, dirigida a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys, anirà a càrrec del col·lectiu Teatre del Buit i s'aportaran eines per gestionar les emocions de manera transformadora i creativa i per exercir el rol educatiu de manera positiva i assertiva.

Finalment, la tercera proposta, per a famílies amb adolescents a partir de dotze anys porta per títol Fills i filles protagonistes de les seves vides i serà el dimecres 15 de juny de 7 de la tarda a 9 del vespre. De la mà de Roser Sellés l'objectiu final d'aquesta activitat és que pares i mares prenguin consciència que els fills són protagonistes de la seva vida i que han d'aprendre dels seus errors, i que, per tant, cal acompanyar-los sense imposicions. S'oferiran eines per millorar el rol educatiu i la comunicació mútua i promoure la necessària autonomia dels fills.

La participació en aquestes sessions és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a aquest formulari i un cop realitzada la inscripció es facilitarà l'enllaç per accedir-hi.