Quatre bronzes per al CT Judo Bages i Moianès en el Campionat d'Espanya infantil i cadet

Medalles per a Íngrid Domínguez, del Club Judo Moià; Guillem Lozano i Biel Perau, d'Esport7, i Ivet Beltran, del Judo Ripoll

Guillem Lozano, segon a la dreta, a dalt del podi
Guillem Lozano, segon a la dreta, a dalt del podi | E-7
Redacció
02 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:52h
Quatre medalles de bronze. Aquest és el balanç obtingut en el Campionat d'Espanya de Judo infantil i cadet per part dels esportistes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès celebrat aquest cap de setmana al pavelló Navarra Arena, de Pamplona. Al Centre de Tecnificació hi entrenen judokes de l'Esport7, el Club Judo Moià i també del Judo Ripoll.

Les quatre medalles han estat per Íngrid Domínguez, del Club Judo Moià, en la categoria de -57 quilos i que debutava en un campionat estatal; Guillem Lozano, d'Esport7, a -90 quilos, cadet de primer any i que acumula tres medalles en estatals en 6 mesos; Biel Perau, d'Esport7, infantil a -50 quilos, que disputava el seu segon campionat d'Espanya, i Ivet Beltran, de Judo Ripoll, infantil de primer any, qui debutava en un estatal.

La moianesa Íngrid Domínguez va vèncer el primer combat la navarresa Nahia Ramos, al segon, l'aragonesa Yesenia Padilla. Al tercer combat, la judoka de Moià va caure davant la gallega Ángela Martín. A la repesca va superar la valenciana Pau Gimeno, la canària Adriana Suárez i al combat del bronze es va imposar per ippon al cap de pocs segons de combat a la madrilenya Lucía Carpio.

El judoka cadet de primer any d'Esport7, Guillem Lozano, -90 quilos, arribava a la cita acumulant un bronze en la categoria júnior, i amb un segon lloc en categoria infantil, en l'últim mig any. Lozano va fer una bona competició superant el balear Alonso García, el madrileny Marcos Caballero, i a semifinals va caure contra el canari Aixel Ramírez. Al combat pel bronze, Lozano va vèncer amb superioritat al navarrès Aritz Lavado.

Biel Perau, a -50 quilos, infantil de segon any i que l'any passat havia disputat el Campionat d'Espanya perdent el primer combat i sense possibilitat de repesca, va obtenir el bronze aquest any, després d'imposar-se a l'aragonès Diego Burguillo, el madrileny Hugo Pinto i el murcià Dorian Campos. Perau va caure a semifinals davant el madrileny Marcos Lizana, i va guanyar el bronze a l'aragonès Axel Lozano.

Finalment, Ivet Beltran, infantil de -48 quilos, del Judo Ripoll, va fer una gran competició. Després de caure en el primer combat contra la madrilenya Rocío Gimeno, va guanyar tots els enfrontaments de repesca: contra l'extremenya Marta Carretero, la basca Maddi Harina, la valenciana Marta Leal, fins a trobar-se en el combat pel bronze amb la també catalana Andrea Mestres, a qui es va imposar.

Per part del Centre de Tecnificació van competir quatre judokes més. Els infantils, tots de primer any i que s'estrenaven en un estatal, Bruna Cruz, de Judo Ripoll, a -40 quilos, i Carlos Llamas, a -38 kg, que no van poder superar els seus combats. En categoria cadet van competir també els judokes d'Esport7, Helga Barris (de primer any), a -52 quilos, que va guanyar el primer combat i va perdre el segon sense poder repescar; i Jan Perau, a -60 quilos, que va caure en la primera ronda, i no va poder repescar.
Arxivat a