Una quarantena de persones talla la C-55 a Olesa arran de l'últim accident mortal

No + Morts a la C-55 i la FAVM reclamen mesures urgents que millorin la mobilitat i redueixin la sinistralitat d'aquesta carretera

Tall a la C-55 a l'altura d'Olesa de Montserrat, aquest dissabte
Tall a la C-55 a l'altura d'Olesa de Montserrat, aquest dissabte | No+MC-55
30 d'abril del 2022
Actualitzat el 01 de maig a les 8:17h
Una quarantena de persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda a tocar dels accessos d'entrada del polígon industrial Can Vinyals Oest d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), molt a prop d'on es va produir el darrer accident mortal, el passat dilluns 18 d'abril, on hi va perdre la vida Marco Venicio, un manresà de 51 anys.

La convocatòria de No + Monts a la C-55 i la FAVM ha tallat la via en aquest punt durant mitja hora, mentre s'ha llegit el manifest, que reclama mesures urgents que millorin la mobilitat i redueixin la sinistralitat d'aquesta carretera i lamenta, també, les darreres notícies sobre l'eliminació de sis trens semidirectes de la línia de Rodalies i la possibilitat que la línia dels FGC contempli un transbordament a Martorell en el futur.

Les entitats convocants han denunciat que des de 2011, any a partir del qual es tenen dades, la C-55 ha registrat 33 morts, 122 ferits greus i 1.564 ferits menys greus i lleus, "tot i que segur que en aquestes estadístiques hi falten accidents".

Entre els assistents hi havia el president del Consorci Viari i regidor de Manresa, David Aaron López i dos regidors d'Olesa de Montserrat. A la pancarta també hi era el que serà cap de llista de Junts a Manresa a les properes eleccions, Ramon Bacardit.
Arxivat a