L'Ajuntament de Navarcles destinarà 150.000 euros al nou menjador de l'Escola Catalunya

Aquesta és la proposta que va resultar guanyadora a la primera edició dels pressupostos participatius de Navarcles d'aquest mandat, però la Covid la va endarrerir

Imatge virtual del nou menjador des de l'exterior
Imatge virtual del nou menjador des de l'exterior | AjNvc
Redacció
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:03h
Després d'un temps d'endarreriment a causa de la pandèmia, l'Ajuntament de Navarcles ha anunciat que reprèn el projecte de construcció d'un nou menjador a l'Escola Catalunya - Edifici Vermell. Aquesta és la proposta que va resultar guanyadora, amb diferència, a la primera edició dels pressupostos participatius de Navarcles d'aquest mandat, però va quedar encallada per altres prioritats que van sorgir arran de la pandèmia.

Inversió de 150.000 euros
L'Ajuntament està acabant de redactar el projecte a partir de les indicacions del departament d'Educació i també d'acord amb les necessitats plantejades tant per l'escola com per l'AMPA del centre.

Es preveu que els propers mesos aquesta obra, que suposa una inversió de 150.000 euros, ja pugui ser una realitat.

Menjador per a cent infants i sala office
El projecte consisteix en construir un espai que acollirà el menjador amb capacitat per a un centenar d'infants i una sala office que serà una zona de manipulació d'aliments i que comptarà amb neveres i forns.

El menjar de l'Edifici Vermell no es cuinarà en aquest espai sinó que arribarà des de les cuines de l'Escola Catalunya - Edifici Verd. Un cop a l'Edifici Vermell, el menjar es podrà emmagatzemar, manipular i preparar per servir-lo amb totes les condicions i garanties.

Hi haurà set piques a l'espai del menjador per facilitar que tots els infants es puguin rentar les mans i, a més, es faran uns lavabos a l'exterior de l'espai.

També espai polivalent
El nou menjador està pensat també com a sala polivalent per tal que el centre educatiu el pugui utilitzar per a altres finalitats, a part dels dinars, segons quines siguin les necessitats del seu dia a dia.

Atenent les peticions de l'AMPA del centre, a més, el menjador tindrà una separació per delimitar una zona que destinarà perquè els menuts de P3 puguin fer-hi la migdiada després de dinar.