Els Carlins impulsa les seves primeres colònies de teatre, una aposta per combinar el lleure i el teatre

Les colònies, dirigides a infants d'entre 10 i 12 anys, seran a Montpol, el Solsonès, del 18 al 23 de juliol

Imatge de promoció de les colònies de teatre d'Els Carlins
Imatge de promoció de les colònies de teatre d'Els Carlins | Els Carlins
Redacció
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 14:00h
Els Carlins aposta per l'evolució i modernització de les seves formacions i impulsarà aquest juliol (del 18 al 23) les seves primeres colònies de teatre, que agafaran el relleu als antics tallers de teatre d'estiu. Les colònies estan dirigides a infants d'entre 10 i 12 anys (4t a 6è de primària).

L'objectiu principal de les colònies és passar-s'ho bé fent teatre a través del lleure potenciant les relacions interpersonals, l'autoestima, la curiositat, la descoberta de les motivacions personals i descobrint habilitats bàsiques en la pràctica del teatre. Seran unes colònies amb jocs, cançons, tallers i manualitats, banyar-se, fer gimcanes, fer excursions, mirar pel·lícules, etc. Tot plegat aplicat a la formació teatral a través de la interpretació, l'expressió corporal i la veu. Serà durant sis dies: des del 18 al 23 de juliol inclosos, amb una mostra final, l'últim dia, per als pares dels infants. 

Les colònies estaran lligades per un eix d'animació que gira al voltant de les obres de William Shakespeare, que inspiraran alguns dels jocs que es faran a diari. Un personatge, Guillermina Xeic Espir (una reversió modernitzada de William Shakespeare) acompanyarà i dinamitzarà les colònies i farà navegar als infants per la història. 

El dilluns 18 de maig es farà la sortida en autobús des de Manresa i el 23 de maig hi haurà el dia de les famílies i recollida dels infants. L'allotjament es farà a la casa de colònies Montpol, del Solsonès, en règim de pensió completa. Les colònies tenen les places reservades a un grup d'entre 15 i 20 infants. Hi haurà una reunió informativa el 4 de juny a les 12h a Els Carlins.

Informació, preus i inscripcions a aquest enllaç.