Una important fuita d'aigua aixeca les rajoles del carrer Nou

Habitatges i establiments d'aquest carrer i dels carrers de la Canal i Pedregar s'han quedat sense subministrament d'aigua potable

La fuita d'aigua ha aixecat rajoles del carrer Nou
La fuita d'aigua ha aixecat rajoles del carrer Nou | Àngels Serentill
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 14:47h
Una important fuita d'aigua al principi del carrer Nou de Manresa ha aixecat rajoles de pedra de la via i ha començat a brollar en direcció a la plaça Sant Domènec, que ha creuat, i ha arribat a la plaça Fius i Palà, per davant l'entrada del Teatre Conservatori.


La fuita s'ha produït quan passaven 5 minuts d'1/4 de 12 del migdia en un lateral de Vitaldent, just davant dels caixers automàtics de Can Jorba. La força de l'aigua ha aixecat rajoles del carrer Nou i ràpidament ha començat a baixar cap a la plaça Sant Domènec, amb un ample pas d'aigua que no es pot creuar sense mullar-se els peus.

Com a conseqüència d'aquesta fuita, els habitatges i establiments dels carrers Nou, de la Canal i Pedregar s'han quedat sense subministrament d'aigua potable, segons ha informat Aigües de Manresa. La companyia pública té previst poder restablir el subministrament sobre les 4 de la tarda d'aquest dijous.