Manresa tornarà a tenir manifestació del Primer de Maig sense CCOO i UGT

El Moviment Popular del Moianès organitzarà una jornada a l'Ateneu Popular la Polseguera

Manifest5ació de l'1 de Maig a Manresa de l'any 2019
Manifest5ació de l'1 de Maig a Manresa de l'any 2019 | Pere Fontanals
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:43h
Manresa tornarà a viure una manifestació del Primer de Maig, Dia del Treballador, aquest diumenge amb l'absència de CCOO i UGT, i amb la CNT que no s'ha adherit a la convocatòria unitària i organitzarà un acte polític a la plaça Catalunya.

Els sindicats de classe fan una crida a manifestar-se a la plaça de Crist Rei diumenge a partir de les 11 del matí sota el lema Ens pugen els preus i no els nostres sous. Des d'allà s'iniciarà una marxa sobre un recorregut que no ha estat desvetllat pels organitzadors.

La CNT, per la seva part, organitza un acte polític a la plaça Catalunya a partir de les 12 del migdia. Persones vinculades al sindicat i a moviments socials de la ciutat prendran la paraula i després hi haurà un concert de rap de La Kurda Raval.

CCOO i UGT convoquen a les mobilitzacions de Barcelona.

Jornada de l'1 de Maig del Moviment Popular del Moianès
Moià també tindrà actes aquest 1 de Maig. El Moviment Popular del Moianès organitza una jornada que tindrà lloc a l'Ateneu Popular la Polseguera de Moià. El dia abans del Dia del Treballador, el dissabte 30 d'abril, a partir de les 7 de la tarda es projectarà el documental Precaristas.

La jornada de diumenge començarà a les 12 del migdia amb una xerrada sobre drets laborals i feminisme. A 2/4 de 2 del migdia es farà la presentació de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la Catalunya Central i del nou Punt d'Informació Laboral (PIL) de Moià. A 2/4 de 3 començarà un dinar popular.

A partir d'aquest mes de maig, l'Ateneu Popular la Polseguera acollirà cada primer dimecres de mes el Punt d'Informació Laboral a Moià, per aquells treballadors que tinguin consultes a fer.
Arxivat a