Pedro Martínez: «Hem perdut perquè tocava perdre»

Luis Casimiro destaca la mentalitat dels seus jugadors

Pedro Martínez protesta una decisió arbitral durant el partit contra el Coosur Betis
Pedro Martínez protesta una decisió arbitral durant el partit contra el Coosur Betis | Manel Mas
Redacció
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 0:10h
Pedro Martínez, entrenador del BAXI Manresa, estava més seriós que mai a la sala de premsa. Tota la seva intervenció s'ha centrat en les males sensacions que té l'equip bagenc en aquests moments de temporada que estan clarament marcats per les baixes en la posició de base. Aquesta absències fan que el BAXI Manresa pateixi "a les posicions d'u i de dos". Per això, Pedro Martínez, en comptes de buscar motius tàctics a la desfeta davant el Coosur Betis, ha dit que "hem perdut perquè toca perdre". 

Tot i que el tècnic s'ha mostrat satisfet per haver competit no pot estar content pel dia a dia que viu el seu equip actualment. Aquesta situació no sembla que hagi de millorar properament. De cara a dissabte contra el Lenovo Tenerife el BAXI Manresa no recuperarà cap jugador. 

Toni Naspler ha gaudit novament de molts minuts. El tècnic del BAXI Manresa també s'ha expressat amb claredat sobre el jove jugador. "No està preparat però juga perquè no hi ha ningú més", ha declarat l'entrenador barceloní. 

Luis Casimiro destaca la mentalitat dels seus jugadors
Luis Casimiro, entrenador del Coosur Betis, ha destacat la mentalitat amb què els seus jugadors han afrontat el partit contra el BAXI Manresa. Una de les claus per al tècnic manxec ha estat la bona entrada del seu equip. "L'únic problema era que no controlàvem el rebot. Però després hem millorat", ha ampliat Luis Casimiro.

Ja a la prèvia, l'entrenador visitant havia fet èmfasi en els bons inicis del conjunt bagenc les darreres setmanes. Però la bona lectura de partit i l'encert des del perímetre a la part final han servit perquè els verd-i-blancs sumessin una victòria que per a ells és vital.

Arxivat a