Escola i filosofia centraran el proper diàleg de l'Àgora Educació amb Irene de Puig i Francesc Torralba

L'acte se celebrarà aquest dijous a la sala d’actes de la FUB1 a 2/4 de 7 de la tarda

Irene de Puig i Francesc Torralba protagonitzaran el proper Àgora Educació
Irene de Puig i Francesc Torralba protagonitzaran el proper Àgora Educació | Arxius particulars
Redacció
25 d'abril del 2022
Actualitzat a les 21:57h
La filòsofa Irene de Puig i el també filòsof Francesc Torralba seran els protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l'Àgora Educació 2022, que se celebrarà el pròxim 28 d'abril i que abordarà la relació entre escola i filosofia. De Puig és professora i llicenciada en Filosofia i Filologia i dirigeix el Grup d'Innovació i Recerca per a l'Ensenyament de la Filosofia (IREF). Torralba és Filòsof i Teòleg, professor universitari i membre col·laborador de l'Institut Borja de bioètica. La conversa sobre escola i filosofia es farà a la sala d'actes de l'edifici FUB1 a 2/4 de 7 de la tarda. Per assistir-hi cal inscriure's en aquest enllaç.

El diàleg forma part del programa d'activitats Àgora 2022. Mestres que (es) transformen. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l'Ajuntament de Manresa en el marc del programa d'activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s'allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com les eines digitals, la bellesa de la vida, escola i cultura, escola i transformació comunitària, escola i societat, i innovació per a la transformació. Fins ara, 302 persones han assistit als cinc diàlegs que s'han celebrat, que es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d'UManresa.