El Vila de Santpedor de judo aplega 140 participants

Com a clubs convidats hi han participat el Club Elios de Saragossa, Club Judo Els Pallaresos de Tarragona i el Club Erice de Pamplona

El Vila de Santpedor de judo s'ha celebrat al pavelló Rafa Martínez
El Vila de Santpedor de judo s'ha celebrat al pavelló Rafa Martínez | AjStp
Redacció
25 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:34h
El pavelló Rafa Martínez de Santpedor ha estat l'escenari aquest diumenge de la 21a edició del torneig Vila de Santpedor infantil de judo, amb 140 nens i nenes participants de les categories de benjamins i prebenjamins.

Hi han participat els judokes del Judo Santpedor i les escoles de judo de l'Olivar de Castellnou, la Vedruna de Manresa, l'escola Joventut de Callús i l'escola Eix de Navàs. Com a clubs convidats hi han participat el Club Elios de Saragossa, Club Judo Els Pallaresos de Tarragona i el Club Erice de Pamplona.

El Vila de Santpedor de Judo s'ha convertit en la cita de referència pel que fa a la promoció i consolidació d'un esport que compta amb una sòlida trajectòria al Bages. Després d'un any de pausa a causa de la pandèmia, Santpedor ha tornat a ser l'amfitriona d'aquesta competició gràcies a la gran tradició que l'esport té al municipi, principalment gràcies a la tasca del Club Judo Santpedor-Sport Centre.
Arxivat a