Ampans torna a omplir de roses les residències de gent gran del Bages

Usuaris de l'entitat han repartit més de tres mil roses entre vint-i-una residències, centres de dia i casals per a gent gran

Usuaris d'Ampans repartint roses a la residència Montblanc
Usuaris d'Ampans repartint roses a la residència Montblanc | Ampans
Redacció
22 d'abril del 2022
Actualitzat a les 21:28h
Les persones usuàries dels serveis diürns d'Ampans han repetit la fita del Sant Jordi de l'any passat, repartint més de tres mil roses a les residències de la gent gran de Manresa i el Bages, i algunes localitats de la Catalunya central. Els usuaris que han repartit les flors han pogut compartir una jornada molt especial i han publicat a les xarxes de l'entitat nombrosos moments enregistrats amb el mòbil. Espontàniament s'han cantat cançons uns i altres, i hi ha hagut, aquest any si, algunes abraçades i fins i tot, algunes llàgrimes, de l'emoció dels moments viscuts.

Enguany s'han repartit les roses el dia abans de la diada perquè aquesta cau en dissabte, i així hi han pogut participar les persones usuàries dels serveis d'atenció diürns i també els joves del programa de les Noves Oportunitats Catalunya central, per repartir l'enorme quantitat de roses necessàries. També les residències s'han organitzat per rebre les persones usuàries d'Ampans i viure amb intensitat aquesta jornada.

Les roses s'han repartit a les residències de La Font dels Capellans, Residència Sant Andreu, Residència Montblanc, Mutuam Manresa, Sagrada Família, Valldaura i Centre de Dia Sant Francesc, a Manresa; residència Sant Bernat de Sallent i Bellrepòs de Súria. Residència municipal d'avis de Sant Fruitós de Bages, l'Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada, Casal d'avis El Calvet de Sant Salvador de Guardiola, Sant Francesc i l'Onada de Santpedor. També a la residència d'avis de Navàs. També han portat roses a la residència del Taller Coloma de Berga, Aura de Vilanova del camí, a l'Anoia, i Sant Tomàs i residència de salut mental Aurea, de Vic, i també a les residències d'Ampans.

Les roses d'aquest any s'han entregat en poms de 50 roses, uns poms preparats al Garden d'Ampans i decorats amb targetes fetes per les persones usuàries de l'Art de Viure, del servei de Centre Ocupacional d'Ampans, que també han volgut repetir la participació de l'any passat per Sant Jordi i donar encara més color als poms de flors. La postal anava signada per les empreses que han fet realitat, de nou, aquesta campanya d'entrega de roses a la gent gran: Agromonistrolet, Áltima, Avinent, Constructora d'Aro, Club Patí Manresa, Electrodomèstics Bases, ICL Iberia, Mafrica, MEBSA, Puigdellívol, Tous, TSB i UPC.

Ampans tornarà als carrers dissabte amb les tradicionals parades de roses a la plaça Sant Domènec i dues al passeig Pere III, concretament a Crist Rei i davant de la Biblioteca del Casino, també a l'Avinguda dels Dolors, i al quiosc que té a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a més del Garden de Santpedor.