Tres menors roben gormanderies d'un Clarel de Manresa pistola (simulada) en mà

Els nois, que van ser detinguts, també van intentar entrar a l'Agrupació Cultual del Bages, però una responsable de l'entitat els ho va impedir

Clarel del carrer Vilanova on va tenir lloc el robatori
Clarel del carrer Vilanova on va tenir lloc el robatori | GSV
22 d'abril del 2022
Actualitzat a les 15:59h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts a la tarda tres nois menors d'edat al Barri Antic de Manresa als qui atribueixen un robatori amb intimidació en un comerç de la zona.

Els fets van passar poc abans de la tarda del mateix dimarts. Segons els Mossos d'Esquadra, els tres nois van entrar en un comerç de la cadena Clarel a la cantonada del passeig de la República amb carrer Vilanova de Manresa brandant una pistola, van amenaçar la dependenta i van emportar-se "xocolatines i altres productes d'alimentació", tipus gormanderies.

Poc després, els mateixos tres menors van intentar accedir a la seu de l'Agrupació Cultural del Bages, al carrer Talamanca, però una responsable de l'entitat va impedir-ho des de la porta.

Alertats els cossos policials, patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Manresa es van presentar al lloc dels fets i, pocs minuts després, van localitzar i detenir els tres joves que encara es trobaven al barri. Un cop detinguts, els agents van comprovar que la pistola que duia un dels joves era simulada.

Els nois van ser posats a disposició de la Fiscalia de menors.