S'enfronta a 3 anys i mig de presó per estavellar una copa a la cara d'una dona que anava amb la seva exparella

La Fiscalia també demana una pena de multa per a l'agredida, per lesions lleus durant la baralla que va tenir lloc a la terrassa de la Taverna del Pintxo de Manresa

Terrassa de la Taverna del Pintxo de Manresa, on van passar els fets
Terrassa de la Taverna del Pintxo de Manresa, on van passar els fets | GSV
21 d'abril del 2022
Actualitzat a les 15:42h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el proper 27 d'abril dues dones que van protagonitzar una baralla a la terrassa de la Taberna del Pintxo, de la plaça Independència de Manresa, el 4 de maig de 2017, i a qui la Fiscalia acusa d'un delicte de lesions amb l'ús d'instrument perillós i causant de deformitat, a una, i d'un delicte lleu de lesions, a l'altra.

Segons l'escrit de Fiscalia, els fets van passar aquell dia a la tarda quan una de les acusades es trobava asseguda a la terrassa de la Taverna del Pintxo de Manresa amb unes amigues, i va arribar l'altra acompanyada d'un home que era l'exparella sentimental de la primera. Per aquest motiu, segons assegura l'acusació, es va iniciar una discussió entre les dones que va arribar a les mans fins que una d'elles va agafar una copa de la taula i va estabellar-li a l'altra a la cara.

Com a conseqüència d'aquesta agressió, la víctima va patir ferides "contuses i superficials" a nivell nassal, labial, al pit dret i al braç esquerre, així com dolor a l'espatlla del mateix cantó. Aquestes ferides, que van requerir sutura, van trigar 15 dies en curar-se, tots ells impeditius. Així mateix, a conseqüència de les ferides, li han quedat seqüeles en forma de diverses cicatrius que suposen "un perjudici estètic moderat", així com un "empitjorament en el seu estat mental previ".

L'altre contendent a la baralla va patir erosions superficials a tòrax i braços que no van requerir tractament mèdic.

La Fiscalia demana 3 anys i mig de presó per a l'acusada de l'agressió amb la copa, i una multa de 45 dies amb una quota diària de 6 euros (270 euros) per a la presumpta agressora lleu.

A nivell de responsabilitat civil, l'agressora greu s'enfronta a una demanda d'indemnització de 750 euros per les lesions causades i d'11.600 euros per les seqüeles, mentre que l'altra acusada s'enfronta a pagar 180 euros per les lesions.