L'espectacle de circ «Six Pieds Sur Terre» de la companyia Lapsus, divendres al Kursaal

L'espectacle combina humor i creativitat amb acrobàcies, monocicles i malabars

El circ tornarà al Kursaal divendres amb «Six Pieds Sur Terre»
El circ tornarà al Kursaal divendres amb «Six Pieds Sur Terre» | Promocional
Redacció
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 23:35h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 22 d'abril a les 8 del vespre, l'espectacle de circ Six Pieds Sur Terre de la companyia francesa Lapsus, que combina humor i creativitat amb acrobàcies, monocicles i malabars.

Ambientada just després d'una guerra, sis joves a partir de jocs d'infants, es reinventen en un món i busquen perles ocultes sota la runa. Amb la direcció escènica de Johan Lescop i amb l'ajuda de l'escenografia, aquest muntatge esdevé un material lúdic, al fil d'un espectacle enginyós que combina humor, domini del moviment i creativitat. 

Els integrants de la companyia (Jonathan Gagnneux, Stéphane Fillion, Gwenaëlle Traonouez, Vincent Bonnefoi, Guilhem Benoit i Julien Amiot) es van conèixer a finals dels 90 a l'escola de circ de Lió (França), des de llavors van forjar la seva identitat artística i la seva amistat, fins que el 2010 van decidir crear la companyia Lapsus. 

Les entrades per veure Six Pieds Sur Terre tenen un preu de 10 euros (6 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.