Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 5 de març

Robatori interior domicili, baralla en establiment de restauració i controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit

Redacció
07 de març del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Robatori interior domicili
La Policia Local és alertada per un robatori a l'interior d'un domicili. Els fets s'haurien produït en un domicili del nucli de la Vila en el decurs del matí, aprofitant una breu absència dels seus residents. Feta una primera inspecció ocular, conjuntament amb la PGME i els propietaris, es trobaria a faltar material electrònic,i joies. La PGME es fa càrrec de la investigació i les corresponents diligències.

Baralla en establiment de restauració
Un veí de la Vila es persona ja en hores nocturnes a les dependencies de la Policia Local amb lesions greus al rostre i tòrax. Aquest, que sol·licita els serveis sanitaris manifesta que ha estat agredit a un establiment de restauració de la Vila però que desconeix els autors dels fets. Un cop assistida la víctima i traslladada per els serveis sanitaris a l'Hospital General de Manresa, la Policia Local realitza tasques d'investigació per esbrinar els possibles autors amb resultat positiu. S'obren diligències al respecte i son traspassades al cos de la PGME.
 
Controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs del dia, en diferents horaris i vials de la Vila. Els controls es repeteixen en hores nocturnes, en coordinació amb les Policies Locals de dos municipis veïns.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.