Demanen 15 anys de presó per a un bagenc acusat de violar una noia fugada d'un centre de menors

En concepte de responsabilitat civil, Fiscalia li demana una indemnització de 15.000 euros pels danys morals de la víctima

El judici se celebrarà a l'Audiència Provincial de Barcelona
El judici se celebrarà a l'Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:48h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el proper 26 d'abril un bagenc acusat d'agressió sexual a menor de 16 anys per a qui la Fiscalia demana 15 anys de presó i el pagament d'una indemnització de 15.000 euros a la víctima en concepte de responsabilitat civil.

Segons l'escrit de la Fiscalia, entre el 12 i el 18 de febrer de 2019, trobant-se en el seu domicili amb la menor, que s'havia fugat d'un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) de Manresa, la va agredir sexualment en diverses ocasions. En una ocasió, fins i tot va arribar a bofetejar-la per poder consumar l'agressió sexual. A conseqüència d'aquestes agressions, la noia va patir infecció urinària i contreure candidiasi.

Per aquestes agressions, la Fiscalia li demana una condemna de 15 anys de presó i 8 anys més de llibertat vigilada. També demana que no es pugui acostar a la víctima a menys de 1.000 metres ni contactar-hi durant 2 anys després de complir condemna.

En concepte de responsabilitat civil, la Fiscalia demana que indemnitzi a la víctima amb 15.000 euros per danys morals.