Santpedor acollirà un concert solidari de Sant Jordi amb la Camerata Bacasis

Serà diumenge a les 6 de la tarda al Convent de Sant Francesc i els beneficis aniran destinats a l'associació Ucraïna al Cor

La Camerata Bacasis protagonitzarà el concert de Sant Jordi de Santpedor
La Camerata Bacasis protagonitzarà el concert de Sant Jordi de Santpedor | promocional
Redacció
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:59h
Santpedor tancarà els actes de Sant Jordi diumenge a les 6 de la tarda amb un concert a l'auditori del Convent de Sant Francesc amb Camerata Bacasis, l'orquestra de cambra formada per joves músics de la Catalunya central. L'entrada serà a taquilla inversa i tots els beneficis aniran destinats a l'associació Ucraïna al Cor, de Sant Joan de Vilatorrada i per ajudar als refugiats. La formació santpedorenca tocarà peces de Pau Casals, Enric Granados, Vivaldi, Elgar i Grieg, sota la direcció de Jordi Coll.

Abans, el dissabte 23 d'abril, les roses i els llibres seran els protagonistes i ompliran els carrers de Santpedor de la mà dels professionals i les entitats del poble. Prèviament a la Diada de Sant Jordi, Santpedor acollirà dues presentacions de llibres. Al Convent de Sant Francesc es presentarà el nou llibre de Francesc Vila Prat Els Ballaró-Vila, de pagesos a fabricants d'aiguardent, de la col·lecció Santpedor a l'abast, editat per l'Ajuntament. La presentació serà el 21 d'abril a les 8 del vespre i hi intervindran l'autor, Francesc Vilat, el catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, Llorenç Ferrer, i l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina. La presentació de l'acte anirà a càrrec d'Agustí Comas, regidor de Cultura de l'Ajuntament.

El divendres 22 d'abril a les 7 de la tarda es presentarà el conte ISAO, mestre jardiner. La presentació, a càrrec dels seus autors Joan Rojo i Quim Moya, es farà a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas.

Arxivat a