La Plataforma de la Gent Gran denuncia que la consellera de Drets Socials els ignora sistemàticament

En els últims cinc mesos li han demanat fins a tres vegades una reunió per parlar de la residència del Xup i "no s'ha dignat ni a contestar"

Imatge d'arxiu d'un acte que va fer la Plataforma al Xup
Imatge d'arxiu d'un acte que va fer la Plataforma al Xup | Plataforma de la Gent Gran
Redacció
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:16h
La Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran del Bages està molt disgustada amb l'actitud de la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, a la que s'han dirigit fins a tres vegades en els últims cinc mesos per demanar-li una reunió per parlar de la nova residència pública al barri del Xup de Manresa i "no s'ha dignat ni a contestar".

La Plataforma va adreçar fa cinc mesos una carta urgent, certificada i amb acusament de rebut a la consellera per demanar la reunió. Fa dos mesos, n'hi va adreçar una altra, també urgent i certificada, insistint en la demanda. En veure que no rebien resposta a cap de les dues peticions, fa "pocs dies" li van adreçar un correu electrònic per tornar a demanar la reunió. La Plataforma denuncia que a cap de les tres demandes no ha rebut resposta.

La Plataforma recorda que el mes de febrer, la consellera va viatjar a Olot, el mes de març a Terrassa, i el mes d'abril a Sabadell. Es va desplaçar a aquests punts per presentar les inversions que el seu departament executarà properament en la remodelació d'equipaments residencials  existents i en la construcció de noves residències. En aquestes localitats es va reunir amb l'alcalde, l'alcaldessa, i representants de les entitats locals. Per tant, la Plataforma entén que es tracta d'una "manca de voluntat per atendre'ns i poder conèixer el nostre treball, les nostres inquietuds i els nostres neguits".

Aquest "desinterès de la Generalitat per la nova residència pública a Manresa" també s'evidencia, segons denuncia la Plataforma, "amb l'actitud de la Secretària General de Benestar i Família, Anna Figueras, que en la reunió que vam tenir el passat 25 de gener es va comprometre a convocar una reunió abans de finalitzar el mes de març conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa i fins el dia d'avui no s'ha dignat a convocar-la".