La investigadora Núria López-Bigas, al proper dinar - col·loqui SobreDones de les DEIM

La trobada es farà el proper divendres al restaurant La Cuina de Manresa

Núria López-Bigas
Núria López-Bigas | IRB
Redacció
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:02h
Les Dones Emprenedores Innovadors de Manresa (DEIM) reprendran aquest divendres el cicle de dinars - col·loquis SobreDones amb la investigadora Núria López-Bigas. Aquesta trobada donarà punt i final a la segona edició del cicle que DEIM organitza conjuntament amb la delegació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes

Núria López-Bigas és investigadora ICREA a l'institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) i professora associada a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La seva recerca es centra en genòmica computacional del càncer. Al 2016 va ser escollida membre de European Molecular Biology Organization (EMBO). Ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Recerca al Talent Jove el 2011, el premi de Biomedicina de la Fundació Banc de Sabadell 2016 i l'ERC Consolidator 2015 entre altres reconeixements.

El SobreDones amb Núria López-Bigas se celebrarà el proper divendres a partir de les 2 del migdia, al restaurant La Cuina, al passeig de la República de Manresa. El preu del dinar - col·loqui és de 17 euros i per fer la reserva cal fer l'ingrés al compte corrent de Banc Santander ES17 0049 0052 6520 1038 1852 fent constar nom i el concepte “Dinar López-Bigas”. Cal enviar un mail a [email protected] confirmant l'assistència.